Nytt Internet-avtal

Uppdatering: T3 heter numera A3

Alla medlemmar ska ha fått ett informationsblad med samma innehåll som nedan plus en faktura för perioden Januari – Februari 2014.

T3 gör vad de kan för att göra övergången så smidig som möjligt, därför planerar de att tidigarelägga överkopplingen.

Som tidigare kommer all support att hanteras av Internet-leverantören – T3.

Hastigheten på vår uppkoppling är den samma som tidigare. En mätning idag ger:

In: 93,45 Ut: 84,4


IT-föreningen har tecknat ett 3-årigt avtal med T3 – Umeå om leverans av Internet.

Avtalet träder i kraft den 1:a december.

Eftersom det är en söndag var omkopplingen från Bredband2 till T3 tänkt att ske måndagen den 2:a december redan torsdagen den 28:e november.  Tyvärr vill inte Bredband2 medverka för att göra övergången så smidig som möjligt, de stänger av vår uppkoppling lördagen den 30 november. Det innebär att det kan uppstå störningar i Internet-trafiken medan omkopplingen sker om inte T3 kan ta över redan i slutet av november.

Vad innebär detta för dig?

  • Om du har e-postmeddelanden liggande på Bredband2, alltså namn@stenfrukten.se, som du inte hämtat hem kommer dessa att försvinna när övergången skett. Se därför till så att du hämtar dina mail regelbundet de sista dagarna in november.
  • Den/de e-postadresser som du har idag på @stenfrukten.se måste läggas upp på nytt efter flytten till T3. Information om hur detta går till får du i ett separat välkomstbrev från T3.
  • Din Internet-uppkoppling kommer att fungera som tidigare. Om du får problem att komma ut på Internet den 2:a december råder vi dig att stänga av dator och router samt Internet-boxen på väggen. Starta sedan upp dem igen. Redan idag bör du titta på Internet-boxen för att se hur lamporna blinkar, det ska se likadant ut efter övergången till T3.
  • Kostnaden för Internet blir lägre. Lånet för installationen och all utrustning är i och med årsskiftet slutbetald och dessutom har vi fått ett bättre pris med T3.
  • Vi kommer i fortsättningen att ta betalt för Internet en alt. två gånger per år.

Första fakturan har förfallodag redan den 1:a december, vi bedömde att det är bättre än att lägga förfallodatum vid årsskiftet. I februari återkommer vi med en årsfaktura.

I och med att du betalar fakturan godkänner du även IT-föreningens och T3’s allmänna villkor enligt den information som finns på föreningens och T3’s hemsidor.

Det här inlägget postades i Hem. Bokmärk permalänken.